pisture pisture pisture

Despre noi

Despre noi

Suntem o companie privata ce actioneaza in zona aeroportului Baneasa, specializata in inchirierea autoturismelor atat pentru uz personal cat si in interes de serviciu. Firma noastra ofera clientilor o gama variata de autoturisme de clasa compacta, medie, business, premium, allroad si masini comerciale mari.

Compania noastra va ofera servicii de inchiriere masini in Bucuresti in regim rent a car oferindu-va posibilitatea de a alege o varianta si cu sofer.

Misiunea noastra este de a satisface pe deplin cerintele si preferintele clientului oferind diverse autoturisme si optiuni suplimentare cum ar fi GPS, sofer, transfer. Astfel, incercam sa dezvoltam serviciile noastre, intelegand ce reprezinta mobilitatea in afacerea si viata dumneavoastra.

Folosind serviciul nostru de inchirieri beneficiati de promptitudinea unei echipe de specialisti cu experienta in domeniu ce acorda atentie maxima clientelei si parcului auto.

Oferim asistenta 24/24 pentru orice fel de probleme ce pot aparea, oricarui automobil.

Cu ce ne ocupam?

pisture

Despre noi .
Suntem o companie privata ce actioneaza in zona aeroportului Baneasa, specializata in inchirierea de autoturisme atat pentru uz personal cat si in interes de serviciu. Mai mult»


Calculator de rute

pisture

Calculator de rute .
Ai inchiriat o masina?

Vrei sa pleci in vacanta?

Nu stii care este cel mai bun drum?

Vrei sa calculezi o ruta?

Nimic mai simplu! Te invitam sa folosesti modulul de calculare al rutelor. Mai mult»


Ghid turistic

pisture

www.ghidulturistic.ro

www.romaniaturistica.com

www.romaniatourism.com

www.visitbucharest.net

pisture

RENT-A-CAR Company

Contacteaza-ne